Velkommen til Gran Vista

HVAD ER INKLUDERET I LEJEPRISEN?

Følgende er inkluderet:

Håndklæder og sengelinned.
Forbrug af vand.
Forbrug af internet (wifi).
Slutrengøring.

Ikke inkluderet: El forbrug betales til dagsprisen og trækkes fra Jeres depositum. Forbruget kan aflæses online, og vi sender dokumentation til Jer efterfølgende, så I kan kontrollere regnestykket.

Ang. HÅNDKLÆDER:
Håndklæder - et stort og et lille - vil være lagt frem til hver gæst. Så ingen grund til at fylde kufferten med håndklæder på flyrejsen.
(Der er dog ikke de helt store strandhåndklæder til rådighed. Disse kan lejes for 5 euro/uge/person ELLER - de kan købes for få euro i forskellige turistbutikker i området).

Ang. SLUTRENGØRING:
Er OGSÅ inkluderet. I behøver altså ikke selv gøre rent før I rejser hjem - kun rydde rimeligt op efter Jer.
Især tømme køleskab, opvaskemaskine og skraldespande, inden afrejsen, da der godt kan gå nogle dage, før Andi og Martyn kommer og gør rent (afhængig af hvornår næste ankomst ligger). 

Kan tilvælges:
VELKOMSTPAKKE (50 euro).

Hvis I vil slippe for at skulle ud og handle dagligvarer straks efter ankomst - eller hvis I ankommer sent på aftenen, efter lukketid - kan det være rart, hvis Andi og Martyn har handlet det mest nødvendige ind på forhånd:
Afhængig af årstiden vil det typisk bestå af noget brød/smør, vand, frugt, rød- og hvidvin, juice, yoghurt, morgenmad, cola/sprite - og noget slik, hvis der er børn med.
 


KONTAKT

Sanne & Preben, mail info@granvista.dk, tlf. +45-4252 1612


 Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk