Velkommen til Gran Vista

Ferie med udsigt

Leje af bil

Der er 2 muligheder for transport til Gran Vista, når I er landet I Alicante airport:

1)
Leje bil.
DETTE BØR ARRANGERES HJEMMEFRA, VIA INTERNETTET.
(Det er meget billigere end at leje, når først I er kommet frem.)

OBS: Efter corona er priserne på billeje steget kraftigt i området. De har tydeligvis et efterslæb som skal hentes ind. Og flere nye gebyrer er "opfundet", som kan være svære at undgå. 

Derfor anbefaler vi nu som bedste mulighed: FAIRCARRENT.

Fordel: Bliv helt fri for spekulationer omkring forsikringer og diverse gebyrer osv, og undgå at stå i kø ved billejeskranke efter ankomst - og firmaet er skandinavisk ejet!

Se deres Youtube video (dansk), som forklarer konceptet: 

https://www.youtube.com/watch?v=v-HH0WLUj34

Og book via Faircarrent HER

Der findes selvfølgelig andre muligheder, de store kendte (og dyre) som Avis og Hertz, men også mindre lokale og mere kreative (på gebyrer osv....). Især Goldcar har et meget dårligt ry og har tidligere været under behandling i tv-programmet "Kontant" herhjemme. Dem fraråder vi på det kraftigste.

Derfor anbefaler vi nu kun Faircarrent HER, som måske ikke er de billigste, men til gengæld seriøse og uden pludselige ekstra udgifter.

Hos de fleste udlejningsfirmaer i Alicante lufthaven får man - og betaler for - en fuldt optanket bil. Man kan vælge om man vil købe full - full (altså selv tanke op til fuld igen før man afleverer bilen), eller full - empty, hvor evt. overskydende benzin ikke refunderes.. Så det kommer lidt an på, hvor meget man skal køre - hvilket jo kan være svært at forudsige.
Alternativt kan man vælge en løsning hvor man får refusion for tilbageværende benzin, men mod betaling af en "serviceafgift", så de tanker bilen for dig.

OBS: Problemet med bilforsikringer, som ikke er inkluderet - LÆS MERE HER.

PS:
Lejer I hos Faricarrent bliver I mødt af en medarbejder ved ankomsten. Vælger I et af de andre firmaer, så har de typisk kontorer i terminalen, lige efter toldudgangen, og der kan være lange køer, så det er en god ide at èn venter på bagage, mens en anden går direkte videre og henter bilnøglerne, ordner lejepapirer osv. Så kan man spare tid, især hvis der er flere fly kommet ind samtidig.


2)
Taxi.
Det vil koste ca. 20-25 euro one way pr. vogn. Og der kan være kø og ventetid, så det gælder om at skynde sig ud af terminalen for at komme først.


KONTAKT

Sanne & Preben, mail info@granvista.dk, tlf. +45-4252 1612


 Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk